Новини - ХХІ Национален конкурс „Учител на годината-2018″

ХХІ Национален конкурс „Учител на годината-2018″

         На 11.05.2018г. в София се проведе заключителният етап от ХХІ Национален конкурс „Учител на годината-2018″ за постижения и иновации в образователно-възпитателния процес, организиран от Синдиката на българските учители към КНСБ и Министерство на образованието и науката.На церемонията бяха наградени 75 от 250 номинирани педагози от цялата страна.

       Специална награда на председателя на СБУ Янка Такева за високи творчески успехи, иновации и пример за висок професионализъм и гражданско поведение получи Снежана Войчева – директор на ДГ „Ран Босилек” в направление „Директори и заместник-директори”.

 

       Всички отличени с награди от конкурса педагози присъстваха и на приема на президента на Република България  Румен Радев на 24 май – Денят на славянската писменост и култура, където им бяха връчени и почетни грамоти „Неофит Рилски“ за високи постижения в областта на образованието, науката и културата.

 

         На 17.05.2018г. на тържествена церемония в Технически университет награди и признание получиха учители от Община Габрово, които са номинирани за участие в ХХІ общински конкурс „Учител на годината“. В категория „Предучилищно образование“ наградата получи г-жа Валентина Стоянова – учител в ДГ „Ран Босилек“