Новини - „Дарования и постижения” 2017

„Дарования и постижения” 2017

На 10 май в зала „Възраждане“се състоя тържествена церемония „Дарования и постижения” 2017 и на нея присъстваха много ученици, учители, треньори, родители, официалните гости Георги Маринов, началник на РУО-Габрово, и представителите на Синдиката на българските учители в града. Събитието беше посветено на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост – 24 май.

Освен учениците, награди и признание получиха част от учителите им, които са номинирани за участие в ХХ конкурс „Учител на годината“. В категория „предучилищно образование“ това са

Милена Иванова – старши учител в ДГ „Ран Босилек“ и

Делфина Петрова – старши учител в ДГ „Явор“. В категория „начално образование“ това са: Лилия Петкова и  Светлана Минчева  – старши учители в СУ „Райчо Каролев“, Иванка Иванова – старши учител в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“, Иванка Люцканова – старши учител в ОУ „Христо Ботев“ и Мариета Янева – старши учител в ОУ „Иван Вазов“. В категория „възпитателна работа, извънкласни и извънучилищни дейности, училищни психолози и педагогически съветници“ това е Даниела Пендашева – учител в ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“.