Новини - "Учители - будители на бъдещето" 2022г.

"Учители - будители на бъдещето" 2022г.

ЧЕСТИТИ НАГРАДИ НА НОМИНИРАНИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ В VІІ РЕГИОНАЛЕН КОНКУРС "УЧИТЕЛИ-БУДИТЕЛИ НА БЪДЕЩЕТО" И ДОБРЕ ДОШЛИ НА МЛАДИТЕ ПЕДАГОЗИ ОТ ОБЛАСТ ГАБРОВО!

 Будителите и преди, и сега, са все българите, ангажирани с въпросите на културата и образованието, хората, които подготвят децата да станат достойни граждани на обществото. В този смисъл учителите, бидейки най-близо до децата, могат да се нарекат будители.

В навечерието на един от най-българските празници 1 ноември – Ден на народните будители на 26 октомври 2022 година в Национален музей на образованието – Габрово се проведе заключителният етап на организирания от Синдикат на българските учители – Габрово VІІ регионален конкурс „Учители-будители на бъдещето“ 2022. Празник на Духа, Красотата и Младостта, който даде трибуна на две знакови общности от педагогическата гилдия, а именно на преподавателите-новатори в професията и на най-младите учители от област Габрово.

Честита да е наградата „УЧИТЕЛ - БУДИТЕЛ НА БЪДЕЩЕТО" на г-жа Станислава Тотева – учител в ДГ“Ран Босилек“ и добре дошла в Клуба на младия учител на г-жа Михаела Кирилова – учител в ДГ“Ран Босилек“.Бъдете здрави и продължавайте все така отговорно и всеотдайно да пазите идеалите и ценностите на народните будители.Вярвам, че и в бъдеще ще изпълнявате вашата светла мисия да възпитавате в децата любов към знанието и родината.